2009. november 4., szerda

Mi a megoldás?

Az Erdélyi Katolikus Karizmatikus Találkozón mutatták be az alábbi pantomimet. A szereplők közül néhányan ismerős arcok, barátaim.



Pár szempont, ha meg szeretnéd nézni:

* készülj fel arra, hogy valami olyant látsz, ami rólad szól, következésképpen meg fog érinteni, hatni fog az érzéseidre. Figyelj erre... mi érint meg belőle? Talán azonosulsz egyik-másik szereplővel?
* te hol tartassz ezen az úton: az elején (diadalmas, zajos, pergős)... a közepén (fáradt, roskadt, csalódott)... vagy a végén (Kereszt alatt: Jézussal).
* mondj imát a megfáradtakért, adj hálát, ha Jézust már megismerted, de imádkozz valóban azokért, akik minden reggel úgy ébrednek, hogy csak a maguk dicsőségét hajszolják, hogy amit keresnek, megtalálják: Istenben.
* ha megnézted és megérintett: küldd tovább legalább egy barátodnak a linket
* ha megnézted és megérintett (és ha éppen vásárhelyi vagy) - olvasd el az alábbi meghívásomat. Gyere el Te is!

Drága testvérek, családos barátaim!

November 8-án, vasárnap este egy rendkívüli ifjúsági szentmisére hívunk. Sokszor hallani, hogy válság van itt is, ott is... néha fiatalok arcán is szomorúságot, gondterheltséget láthatunk... Vajon miért?
Lehet, hogy egy tudatosan gerjesztett folyamatról van szó? Van-e megoldás?

Mi hisszük, hogy Isten minden külső körülmény ellenére velünk van és gondunkat viseli.

Ha Te is úgy érzed, szívesen hallanál arról, hogy Isten szeret Téged, engem és mindnyájunkat, gyere el és hívd el barátodat is

november 8-án, vasárnap este 6 órára a Remeteszegi kápolnába.

Ha eljössz, csendességet kínálunk, találkozást Jézussal az Igében és az Eukarisztiában, együtt énekelhetsz velünk, hallhatsz tanúságtételt, imádkozunk érted és az esetleges gondjaidért, velünk örülhetsz az együttlét jó hangulatában.

A Lélek gyümölcse viszont: szeretet,

öröm, békesség, türelem, kedvesség, jóság,

hűség, szelídség, önmegtartóztatás.

(Gal 5,23)




A remeteszegi ifi nevében szeretettel várunk!

István

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése