2012. augusztus 26., vasárnap

Nagykilenced a Szentcsalád templom felszentelésére készülve

Nagykilencedet kezdünk. Hisz közeledik a nagy ünnep, október 13, szombat, 11 óra! Az Úr méltóvá tesz önmagához, ezért engedjük, hogy Szentlelke által felkészítsen annak megértésére és befogadására, amit a templomunk felszentelése jelent! Hívlak arra, hogy imádkozzunk együtt. Kilenc vasárnap egy imalapot osztunk a templomban, de itt a blogomon is megjelenik majd. Ezen találunk egy szentírási részt, hozzá egy rövid elmélkedést, egy képet-illusztrációt, a templom valamelyik részének rövid magyarázatát, kérdést az elmélkedéshez, illetve egy javasolt feladatot, gyakorlatot. Ezáltal is összekapcsolódhatunk, együtt készülhetünk!


Olvashatjuk és élhetjük egyénileg, de családban is. Szép lenne, ha olykor együtt olvasnátok el és próbálnátok megélni mindazt, ami épp a hét témája lesz.

Minden ima számít, minden Miatyánkra nagy szükség van! Vigyük Isten elé plébániánkat, egész közösségünket, könyörögjünk templomunk fennmaradásáért, hogy fiaink és leányaink, unokáink is élvezzék e megszentelt tér minden áldását!

Imádkozom! Imára hívlak! Imádkozzunk együtt!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése