2012. augusztus 1., szerda

Szóljatok hozzá(m)!

Testvérek,
egy nagyon jó barát jóvoltából éppen frissítem a blogomat. Igazából csak sejtem, hogy lehetnek / vagytok olyan olvasók, akik követitek mindazt, ami ide felkerül. Az jutott eszembe, megkérdezlek: mit javasoltok? Mitől lenne szép, szebb ez az oldal? Tetszik a színkombináció, a zöld színárnyalataival? Tartalmilag mit olvastok, hallgattok szívesebben? Ha fontosnak tartjátok, írjatok bátran, mert figyelek arra, amit írni fogtok. További szép nyarat, Isten-közelséget kívánok nektek, mindenkinek.

5 megjegyzés:

  1. Szia István! Én személy szerint azt gondolom, hogy nem elsősorban a szín kombinációk a legfontosabbak hanem az üzenet, a rólad megosztott személyes élmények, csodák az életedben amik által a mi hitünk is gyarapodhat.
    Ezek által jobban megismerlek téged és az Urat.
    Mihamarabbi találkozás reményében
    Fá.

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép, amit írsz. Szeretnék ilyesmiket irni kiírni magamból. Sokmindent megélek, csak... gyakran lusta, lassú, erőtlen, kedvetlen vagyok, hogy ideüljek és sokakkal megosszam. Változóban az életem, a változás mélyebb vizekre terelget... a jövőben ezekről igyekszem irogatni is. De ez nem ígéret, csak vágy... Istené a dicsőség!

    VálaszTörlés
  3. Szia István. Egyetértek Fá-val. Mellesleg a színkombináció az is jó.
    Én továbbá még szívesen hallgatok a beszédeidet, a predikációidat. Sajnos kevés a katolikus predikáció a netten, legalábbis az erdélyi vidékről. Fülöp Laci atya szokta rendszeresen a gloria.tv re tenni.Nem tudom h neked erre van-e kedved, energiád, lehetőséged...
    gzsylm

    VálaszTörlés
  4. A transzfogarason en 1 honapja jartam eloszor egy nemet baratommal... hat lenyugozo.

    VálaszTörlés
  5. Köszi az észrevételt. Rendszeresen, azaz minden vasárnap talán nem tudnánk feltenni a prédikációmat, csak ha találok egy jó testvért, aki ezt vállalja, mint szolgálatot. Nézzük meg... Kösz a hozzászólást.

    VálaszTörlés